Öncelikle biliyorsunuz ki önceki anlatımda Jill ile başlamıştık. Resident Evil Remake Chris Redfield ile tam çözüme başlayalım.
Fakat bu sefer bazı farklı karakterler ile karşılaşacağız. Ama tema olarak hemen hemen aynı olarak ilerliyoruz. Bu konuda çok aman aman bir değişim söz konusu olmayacak. Tabi ki yine büyük malikanede başlıyor olacağız. Hadi başlayalım.
Yazar Hakkında: GamerAdmin
2003 yılında sistem mühendisliği (MCSE) eğitimi alan yazar, Sakarya Üniversitesi Bilgi Yönetimi mezunudur. Kendisi 1989'dan beri oyunlarla haşır neşir olan yazar, bu yıldan yanadır oyunlar hakkında bilgi sahibi olup, kendisi bir oyuncudur. Bilgilerini ve bitirdiği oyunların tam çözümleri hakkında sitede paylaşımlar yapmaktadır. Sorularınızı lütfen iletişim kısmındaki e-posta adresinden gönderiniz.